07.03.22 DARIM Nyheder

Gitte Kristiansen, Head of Pension and Insurance, ISS World Services A/S

Når vi opererer i et marked, der er meget konkurrenceudsat, bliver vi nødt til at tænke os grundigt om hver gang, så vi alle sammen kan løfte i flok og hjælpe med til den fortsatte vækstrejse...

Hvad er det bedste ved dit job? 
Forskelligheden i mit arbejdsområde, der både dækker forsikring og pension, og så selve det globale i min stilling. Jeg elsker at være i et selskab med mange globale agendaer og bolde i luften på en gang. ISS er godt i gang med en yderst stor transformationsrejse – og der er projekter i gang på mange plan, både store og små.
Når vi opererer i et marked, der er meget konkurrenceudsat, bliver vi nødt til at tænke os grundigt om hver gang, så vi alle sammen kan løfte i flok og hjælpe med til den fortsatte vækstrejse, som ISS genstartede med Jacob Aarup-Andersen ved roret. Jeg har det utroligt godt med at arbejde for en virksomhed med et så stærkt ”purpose”, og det sociale ansvar vi også er med til at løfte globalt, både historisk og nu også f.eks. med tanke på, hvad der sker i Ukraine. Det gør mig stolt over at repræsentere ISS.

Hvad er den vigtigste læring du tager med dig fra dit arbejde? 
At alt bliver nemmere, hvis du selv rækker ud til dine interne stakeholders og hjælper med et smil ;-) Vi skal være gode til at samarbejde på tværs i organisationen. Det lyder utrolig nemt, men det sker ikke nok i virkeligheden. Vi kan alle sammen blive bedre til at koble Finans med, hvad der foregår i de øvrige gruppefunktioner, uanset om det er i Operations, i salgsprocesserne i Commercial, indenfor arbejdsmiljø og selvsagt også i People & Culture. Tingene hænger jo sammen, også når jeg sammen med Legal skal have skrevet vores forpligtelser, herunder på forsikring, ind i kontrakterne eller når vi køber/sælger virksomheder.  

Hvis du skulle nævne en opgave/ansvarsområde/problemstilling/projekt som du syntes har været særligt spændende at arbejde i dit job det seneste år, hvad vil det så være? 
I februar 2020 var vi udsat for et cyber angreb. Det var før min tid hos ISS, men det er jo selvsagt, at en organisation kommer under pres, når der sker dette. Siden da har vi foretaget en række investeringer. Her kommer bl.a. min funktion i spil. Vi vil være førende inden for teknologiområdet i vores industri. Dette gør vi b.la. med stor fokus på egenudvikling af de rigtige applikationer samt en skalerbar Cloud infrastruktur – og det samarbejde med IT og de andre funktioner synes jeg har været og er rigtig spændende at være en del af.

Hvordan har du anvendt DARIM i dit arbejde som risk/insurance manager? 
Generelt prioriterer jeg vores medlemsmøder meget højt, da det at have netværket til andre er utrolig vigtigt. DARIM evner at lave nogle gode og inspirerende møder, hvor man får noget med hjem. Ikke alt bliver brugt umiddelbart, men så ligger det og ruger i baghovedet, så man kan sætte tingene i perspektiv i ens egen virksomhed. Når tiden så er den rette, kan man række ud til at solid gruppe mennesker med erfaring. Det synes jeg er guld værd, også fordi jeg oplever, at vi gerne vil være åbne overfor hinanden og hjælpe indenfor rammerne af vores job.

Relateret indhold