Billede: State of Green

30.04.24 Miljø, energi og klima Nyheder

Skal din virksomhed med på COP16?

Tilmeld din virksomhed den danske delegation til COP 16 i Colombia og få en gylden mulighed for at samle inspiration og skabe nye partnerskaber.

COP16 (Conference of the Parties to the Convention on Biological Diversity) finder I år sted fra den 21. oktober til den 1. november i Cali, Colombia.

Miljøministeriet, Udenrigsministeriet, Dansk Industri og State of Green er gået sammen om at arrangere en dansk delegation til COP16 om biodiversitet, som vil være tilstede og koordinere fælles aktiviteter fra den 26. – 30. oktober. 

Biodiversitetsdagsordenen er højaktuel bl.a. med et nedsat biodiversitetspartnerskab, der snart kommer med anbefalinger til virksomheders frivillige indsatser – lokalt og gennem deres værdikæder. COP’en er en oplagt mulighed for at samle inspiration, blive opdateret og skabe nye partnerskaber.

DI er medarrangør og vil bidrage til de fælles aktiviteter, der vil blive sat op, herunder kommunikation og adgang for virksomheder til forskellige zoner på COP’en mm.

Det praktiske

Selve deltagelsen i delegationen er gratis, men udgifter til transport samt kost og logi er for egen regning og skal arrangeres individuelt. Udenrigsministeriet og State of Green vil dog give anbefalinger til både logistik og overnatning. Hotellerne bliver hurtigt fyldt op, og vi anbefaler derfor at booke hurtigst muligt.

Læs mere og tilmeld din virksomhed hos State of Green her.

Kitt Bell Andersen

Kitt Bell Andersen

Chefkonsulent

  • Direkte +45 3377 3036
  • Mobil +45 3083 1076
  • E-mail kiba@di.dk

Relateret indhold